Suosikit

Varma lähestyvän joulun merkki: Liikuntatoimen Kinkku liikkuu –kampanja on täällä taas!

JULKAISTU 4.11.2022, 16.54

Perinteinen Kinkku liikkuu -kampanja alkaa ensi viikolla ja nyt on aika virittäytyä hyvän mielen liikuntataajuudelle! Kampanja-aika on 7.11.–4.12.2022.

Perinteinen Kinkku liikkuu -kampanja alkaa ensi viikolla ja nyt on aika virittäytyä hyvän mielen liikuntataajuudelle! Kampanja-aika on 7.11.–4.12.2022. 
 
Kampanjan tavoite on kannustaa liikkumaan. Kampanjaan osallistutaan kirjaamalla liikkumiskertoja suorituskorttiin. Kaikki liike on tärkeää ja siksi suorituskorttiin kirjataan liikkumiskertoja, ei määrää tai aikaa. Kaikki voivat osallistua kampanjaan. Tule mukaan yksin tai yhdessä liikkuen ja valitsa sarjoista sopivin: yleinen- tai perhesarja. 

Ohjeet: 

  • Uimahallien lippukassalta,Joutsenohallilta, Sammonlahdenpalloiluhallilta tai pääkirjastosta (IsoKristiina) noudetaan henkilökohtainen suorituskortti. Kortin saa myös tulostettua kaupungin www-sivulta.​
  • Liikuntasuoritus merkitään korttiin rastilla tai lajilyhenteellä.​
  • Laske neljän viikon liikuntakerrat yhteen ja merkitse korttiin. ​
  • Kampanjan suorituskortti palautetaan pe 9.12. mennessä uimahallien, Joutsenohallin, Sammonlahden palloiluhallin tai pääkirjaston (IsoKristiina) aulassa olevaan palautuslaatikkoon. HUOM! Suorituskortin voi palauttaa myös Korvenkylän kirjastoon kirjaston aukioloaikoina.

Täytetyn kortin palauttaneiden kesken arvotaan liikunnallisia palkintoja sekä pääpalkintona joulun kunkku eli valitsemasi vaihtoehto kinkku, kalkkunarulla tai kasvisvaihtoehto.