Suosikit

Urheiluluokat

Liikuntapainotteinen opetus Kesämäen koulussa – urheiluluokka

Kesämäen koulussa on mahdollisuus hakea liikuntapainotteisen opetuksen urheiluluokalle 7. luokalta alkaen. Koulumme on mukana valtakunnallisessa Olympiakomitean urheiluyläkouluhankkeessa. Toimintaa toteutetaan kolmen kokonaisuuden kautta: monipuoliset motoriset taidot ja fyysiset ominaisuudet, psyykkiset taidot ja elämäntaidot sekä lajivalmentautuminen.

Urheiluluokan Kasva urheilijaksi -kurssi toteutetaan liikunnanopettajien johdolla valinnaisliikunnan tunneilla. Seurojen akatemiavalmennus on torstaisin klo 8-10 välisenä aikana. Niille oppilaille, joilla ei ole seurojen valmennusta, järjestetään yhteinen valmennus samaan aikaan.

Urheiluluokalle haetaan soveltuvuuskokeen kautta. Haku päättyy 27.01.2022. Soveltuvuuskoe on 01.02.2022  Kokoontuminen on Kimpisen koulun pääaulassa (Pohjolankatu 23). Oppilas tarvitsee mukaan sisäliikuntavaatteet sekä sisäpelikengät. Oppilailla on kouluruokailu Kimpisen koululla testipäivän aikana.
Urheiluluokan tuntijako:
7 lk 2h (normaali tunti) + 2h + 2h Akatemia (kouluajan ulkopuolella)
8 lk 2h (normaali tunti) + 2h + 2h + 2h Akatemia (kouluajan ulkopuolella)
9 lk 3h (normaali tunti) + 2h + 2h + 2h Akatemia (kouluajan ulkopuolella)
Yläkoulutoiminnan sisällöt: https://www.olympiakomitea.fi/huippu-urheilu/urheiluakatemiaohjelma/ylakoulutoiminta (siirtyy toiselle sivustolle)
Lisätietoa liikunnanopettajilta:
Markus Iitiä 041 4561191, markus.iitia@edu.lappeenranta.fi tai Mervi Heikkinen 050 3570587, mervi.heikkinen@edu.lappeenranta.fi.
Kesämäen koulu lk 6-9