Suosikit

Kimpisen lukio

Sähköinen asiointi ja yhteystiedot

Ensimmäisen vuosikurssin vanhempainilta järjestetään tiistaina 11. lokakuuta klo 17.30 Kimpisen lukion tiloissa.Tervetuloa!

Kimpisen lukion esittelyilta järjestetään keskiviikkona 9. marraskuuta kello 18-20. Tervetuloa tutustumaan lukiomme toimintaan ja tiloihin!

Eksoten opiskeluhuollon palvelut esittelevät laajaa tarjontaansa videolla. Löydät videon tämän linkin takaa.

Opiskelija katsoo kaukoputkella. Toiset tekevät fysiikan tehtäviä taustalla.

 

Tulevaisuus opiskelee meillä 

Kimpisen lukio on laadukas yleislukio Lappeenrannan keskustan ytimessä, aivan vesitornin kupeessa. Kimpisessä opiskelijoiden hyvinvointi on koko kouluyhteisön tavoitteena.

Kimpisen lukion opiskelijat, opettajat ja henkilökunta arvostavat hyviä perinteitä ja innostuvat uusista tuulista. Kimpisessä opiskelija voi haastaa itseään turvallisessa ympäristössä: kaikessa ei tarvitse aina onnistua, mutta kokeilemalla uusia asioita voittaa aina.

Kimpisen lukio dronesta kuvattuna.

 

Hyvällä huomisella on lukionsa

Kimpisen lukiossa opiskelijoiden hyvinvointi on yksi toimintamme kulmakivistä. Me kaikki – lukiolaiset, tutorit, opettajat, koulun henkilökunta ja opiskeluhuollon ammattilaiset – tuemme jokaisen opiskelijamme lukiotaivalta. Uskomme siihen, että hyvinvoiva opiskelija oppii parhaiten.

Oppimisen ja oman polun hahmottamiseksi autamme opiskelijoitamme valitsemaan kursseja, jotka tukevat heidän tulevaisuuden haaveitaan. Kun opiskelijat pääsevät vaikuttamaan oppimiseensa ja kokemaan onnistumisia yhdessä muiden kanssa, he jaksavat tehdä töitä opintojensa eteen ja saavuttavat omat tavoitteensa.

Kimpisen lukion painopistealueet

Lisätietoa lukio-opinnoista

Hyvin tiedetty on puoliksi tiedettä. Lappeenrannan lukioiden Tiedelinja.

Lappeenrannan lukioiden Tiedelinja

Lue lisää
Uniori. Lappeenranta Junior University.

Uniori

Lappeenranta Junior University

Lue lisää

Kimpisen lukio Instagramissa

...
Instagram 4.10.2022
Kimpisen syksyn taidehuutokauppa: osallistu myymällä oma taideteoksesi! Myy oma taideteoksesi, esimerkiksi maalaus, piirustus, patsas, saviteos. Teokselle saa antaa alkuhinnan. Teos huutokaupataan siitä hinnasta alkaen. Jos teosta ei myydä, sen voi saada myös takaisin pyynnöstä. Jos haluat osallistua, ota yhteyttä Mervi Kokkiin tai Wellu Sareliin. #kimpisenlukio #tuleniinymmärrät #tulevaisuusopiskeleemeillä #taidehuutokauppa
Kimpisen lukio
...
Instagram 3.10.2022
Saimme terveisiä Saksasta! 🇩🇪 ”Hallo! Terveisiä täältä Saksasta! Oon reilun viikon aikana päässy näkemään ja kokemaan täällä kaikenlaista. Oon mm. päässy näkemään Heidelbergin linnan ja Schwäbisch Hallin vanhan luostarin. Kerkesimme myös käymään Europa-Parkissa ja sieltä löytyi jopa Suomen lippu! On ollut hienoa nähä, miten paljon saksan kieltä ymmärtää ja osaa! Opiskelu ei ole mennyt hukkaan!” #kimpisenlukio #tuleniinymmärrät #kansainvälinenkimpinen #opiskelijavaihto
Kimpisen lukio
...
Instagram 3.10.2022
💎💰💎Nyt on Kimpisen lukiossa jälleen tuore Pörssilähettiläs, ja lisää on tulossa innokkaista ykkösvuoden sijoittajakoululaisista ja tiedelinjalaisista! Pörssisäätiön koulutuksen käytyään Pörssilähettiläs pitää yhdeksäsluokkalaisille oppitunnin säästämisestä ja sijoittamisesta. Tänään opiskelijamme Nikita Efimov etäopetti pörssin ja sijoittamisen perusasioita toiselle puolelle Suomea! Hieno juttu Nikita ja muutkin Pörssilähettiläät 👏! #pörssilähettiläät #pörssisäätiö #taloustaidot #tiedelinjalpr tiedelinjalpr #kimpisenlukio #tulevaisuusopiskeleemeillä
Kimpisen lukio
...
Instagram 3.10.2022
Kansanedustaja Antti Häkkänen vieraili tänään lukiollamme. Hän tutustui kouluumme ja kyseli ajatuksiamme koulumaailman kehityksestä. Kiitos vierailusta! anttihakkanen #kimpisenlukio #tuleniinymmärrät #lukiokoulutus #vierailija
Kimpisen lukio