Suosikit

Tietoa Lappeenrannan kaupunginteatterin Instagram-tilillä järjestettävästä kilpailusta

Kilpailu on tyyliltään arvonta, joka järjestetään Lappeenrannan kaupungin hallinnoimalla Instagram-sivulla 26.3.2023-28.2.2023.

Osallistujien tulee osallistuakseen kommentoida kaupunginteatterin Instagram-tilillä julkaistua kilpailujulkaisua vastaten siinä pyydettyyn kysymykseen. Osallistujien ei tarvitse jättää yhteystietoja kilpailua varten. Kilpailuun voi osallistua jokainen, jolla on Instagram-käyttäjätunnus.

Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä se liity mitenkään Instagramiin.

Kilpailun määräaikaan mennessä kommentin jättäneiden kesken järjestetään arvonta. Lappeenrannan kaupunki pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Instagram-sivulla kilpailujulkaisussa ja oikeuden kilpailusääntöjen muutoksiin.

Voittaja voi noutaa palkintonsa asiakaspalvelukeskus Winkistä. Kaupunki ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä.

Lappeenrannan kaupunki ei muodosta kilpailuun osallistuvista kommenteista erillistä, Instagramin ulkopuolista rekisteriä tai kerää niitä muutoinkaan talteen. Osallistujien kommentteja käytetään vain arvontaa varten.

Osallistuneiden käyttäjätunnuksia ei käytetä suoramarkkinointiin. Tiedoista ei muodosteta rekisteriä eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai luovuteta kolmansille osapuolille.

Kilpailujulkaisu vastauksineen jää esille Lappeenrannan kaupungin hallinnoiman Facebook-sivun aikajanalle. Osallistuja voi itse halutessaan poistaa oman kilpailukommenttinsa.