Suosikit

Kirjastoauto

Kirjastoauton aikataulu

Lue lisää

Tervetuloa kirjastoautoon!

Kirjastoauto Willitys kiertää Lappeenrannan kaupungin alueella. Kirjastoauto lähtee reitille Joutsenon kirjastosta.

Kirjastoauto palvelee aamupäivisin koulujen ja päiväkotien väkeä ja iltaisin kaikenikäisiä kuntalaisia lähiöissä ja kylillä. Kirjastoautossa on aineistoa kaikenikäisille: kauno- ja tietokirjallisuutta, lastenkirjallisuutta, lehtiä, elokuvia ja äänikirjoja. Musiikkiaineistoa autoon saa tilaamalla. Koulu- ja päiväkotiryhmille voi tilata kirjapaketteja autosta noudettavaksi.

Kirjastoauton aineisto näkyy Heili-kirjastojen verkkokirjastossa teosten saatavuudessa. Aineistoa voi varata autoon maksutta. Kirjastoauton henkilökunta auttaa mielellään varausten teossa ja aineiston löytymisessä.

Kirjastoautosta lainattua materiaalia voi palauttaa muihin Lappeenrannan kirjastoihin ja samoin muiden toimipisteiden aineistoa voi palauttaa autoon.

Ilmoitamme aikataulupoikkeuksista mahdollisimman nopeasti kirjaston verkkosivuilla kirjastoauton Facebook- ja Instagram-tileillä.

Haluaisitko vierailla kirjastoautossa, mutta lähimmälle pysäkille on matkaa?

Kirjastoautojen aikatauluja uusitaan vuosittain. Jos kotoasi on pitkä matka kirjastoon tai kirjastoauton pysäkille, voit ehdottaa uuden pysäkin perustamista. Pyrimme huomioimaan ehdotukset mahdollisuuksien mukaan, kun seuraavan kerran auton aikataulua tarkistetaan.

Ehdota uutta kirjastoauton pysäkkiä