Suosikit
Palvelu

Ohjaamoiden Onni

Mikä on Ohjaamoiden Onni? Onni on toiminut Lappeenrannassa vuodesta 2018. Onni tarjoaa 18-29 vuotiaille erilaisia hyvinvointia tukevia palveluita. Päätavoitteena Onnin työllä on poistaa esteitä työllistymisen ja/tai opiskelun tieltä sekä lisätä hyvinvointia. Onnin palveluita on paikallisten palveluiden lisäksi saatavilla myös valtakunnallisesti verkossa.

HOT- muutosvalmennus: Toivotko jonkinlaista muutosta elämääsi? Etkö ihan tiedä mistä lähteä liikkeelle tai mikä se muutos voisi olla? Ehkä jo tiedät, mutta yrityksesi ei tuota tulosta? Onnin tarjoamassa HOT-valmennuksessa voit lähteä etsimään vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin. Pohditaan yhdessä mikä elämässä on juuri sinulle tärkeää, ja mitkä voisivat olla pieniä muutoksia arkeesi, niin että voisit kokea elämäsi mielekkäämpänä ja merkityksellisempänä. Ei ole väliä minkälainen tilanne tai tausta sinulla on – riittää että itse toivot jotain elämässäsi muuttuvan.

Jännä-ryhmä: Jännittääkö puhelimella soittaminen tai työhaastatteluun meno? Jos huomaat jännityksen haittaavan elämääsi, voi Jännä-ryhmä olla sinulle. Jännä- ryhmässä käydään läpi asioita jännittämiseen liittyen ja ryhmän jälkeen sinulla on työkaluja jännityksen kanssa elämiseen.

Muita ryhmiä ja toimintoja: Verkossa Onni järjestää näiden toimintojen lisäksi muun muassa Hyvinvointiryhmiä, ADHD-ryhmiä, autismikirjon-ryhmiä sekä erilaisia hyvinvointia tukevia tuokioita, joihin voit osallistua oman kiinnostuksen mukaan ilman ilmoittautumista.

Tilannekartoitus: Tuntuuko mahdottomalta valita jotain näistä? Ehkä oikein mikään ei juuri nyt nappaa. Haluaisitko muuten vain pohtia elämäntilannettasi jonkun kanssa? Ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä, mitä eri vaihtoehtoja voisi olla ja mitkä niistä ehkä sopisivat juuri sinulle.

Asioi tästä

Ehdot ja kriteerit

Palvelu on tarkoitettu 18-29 vuotiaille.

Toimintaohje

Ota yhteys Onnin työntekijöihin puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löydät Ohjaamojen Onnin yhteystiedot-sivulta. Voit ottaa yhteyttä myös Ohjaamoon.

Maksullisuuden tiedot

Palvelu on ilmainen.