Suosikit
Palvelu

Liikkuvasta elintarvikehuoneistosta tiedottaminen

Elintarvikealan toimijan on tiedotettava elintarvikkeen myynnistä ja muusta käsittelystä ilmoitetussa tai hyväksytyssä liikkuvassa elintarvikehuoneistossa niiden kuntien valvontaviranomaisille, joiden alueella toimintaa harjoitetaan. Elintarvikkeiden myynnistä ja tarjoilusta toreilla, messuilla ja suurissa yleisötapahtumissa tulee tiedottaaa viimeistään neljä arkipäivää ennen myyntitapahtumaa. Lappeenrannan seudun ympäristötoimi käsittelee tiedotukset Lappeenrannan, Lemin, Luumäen, Taipalsaaren ja Savitaipaleen alueella.

Ehdot ja kriteerit

Elintarvikelain 15 a § mukaan elintarvikealan toimijan on tiedotettava elintarvikkeen myynnistä ja muusta käsittelystä ilmoitetussa tai hyväksytyssä liikkuvassa elintarvikehuoneistossa niiden kuntien valvontaviranomaisille, joiden alueella toimintaa harjoitetaan.

Toimintaohje

Tiedota elintarvikkeen myynnistä ja muusta käsittelystä ilmoitetussa tai hyväksytyssä liikkuvassa elintarvikehuoneistossa niiden kuntien valvontaviranomaisille, joiden alueella toimintaa harjoitetaan. Voit tehdä tiedottamisen lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimella.