Suosikit

Saavutettavuusseloste

Lappeenrannan kaupunki pyrkii takaamaan verkkopalvelujen saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee beta.lappeenranta.fi-sivustoa.

Vaatimustenmukaisuustilanne

Beta.lappeenranta.fi täyttää vaatimukset kaikilta osin. Tämä sivusto on kuitenkin vielä keskeneräinen ja testausvaiheessa oleva sivusto, jonka toiminnallisuuksia vielä muokataan.  Sivuston suunnittelussa on pyritty huomioimaan saavutettavuusvaatimukset kokonaisvaltaisesti. Kaupungin pääsivuston eli www.lappeenranta.fi-sivuston sisältö korvataan asteittain tämän sivuston sisällöllä.

Ei-saavutettava sisältö

Jäljempänä mainittu sisältö ei ole saavutettavissa, ja sovellettava lainsäädäntö ei kata kyseistä sisältöä:

Sivustolla on linkkejä toimisto-ohjelmistoilla tuotettuihin tiedostoihin, jotka eivät ole saavutettavia ja jotka ovat vastineita sivustolla saavuttettavana julkaistulle tiedolle.  Tiedostomuotoinen esitys voi olla esimerkiksi paperitulostusta varten suunniteltu versio.

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 20.8.2021.

Selostetta tarkistettiin viimeksi 12.9.2021.

Palvelun saavutettavuuden arviointi perustuu kaupungin omaan ja kolmannen osapuolen arvioon.

Palaute ja yhteystiedot

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle eli Lappeenrannan kaupungin konsernihallinnolle sähköpostilla saavutettavuus@lappeenranta.fi. Vastaamme viimeistään 14 päivän sisällä.

Täytäntöönpanomenettely

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:
saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinvaihde 0295 016 000